Колискова для мого маляти...

Я Тобі подарую все, що є в  світі,
Розкажу Тобі казку цікаву,
Стежку викладу із найкращих квітів,
Зірку з неба дістану яскраву...

             ***
Я про Тебе мій Янгол рідненький,
Кожен день і ніч Бога молю,
Бо найбільше у світі миленький,
Я Тебе мій синочок - Люблю!!!


Рецензии