Дзе ты будзеш?

Дзе жа ты будзеш,
 Калі я ўбачу
 Сонца і неба, але не сваё?
 Што жа ты зробіш,
 Калі я заплачу?
 Ты сваёй злосцю згубіў мне жыццё.

 Я так чакала,
 Калі ты вярнешся.
 Мілы, ласкавы... Такі, які быў.
 Не, не такой ты.
 Другі, але нешта
 Шэпча ў сэрца, што ты не любіў.

 Дзе жа ты будзеш,
 Калі разамкнецца
 Дверца ў душу маю. Толькі раз.
 Што жа ты зробіш,
 Ратуючы сэрца?
 Сэрца, якое малілась за нас...
 01.01.08 г. 17.55


Рецензии
лепш вучы беларускую мову, любая сябровачка *

Полный Вперёд   16.05.2011 11:35     Заявить о нарушении
))))))
это было давно))))

Лола Королькова   17.05.2011 00:19   Заявить о нарушении