Давно я хочу зрозумiти
чому всю Землю ми - її бездарні діти
бажаємо замазать в бруд і кров,
невже війна сильніша за любов?
Невже війна - це сенс життя людського
тож як дійшли ми до життя такого,
коли усі проблеми зброя виріша?
Панове, вибачьте, чи залишилася у вас душа?
Чи пам'ятаєте ви про таку деталь
ім'я якій дали просте - мораль?
За владу й гроші, один одному, ви ладні й горло перегризти,
невже немаєте де жити й чого їсти...
Як маєте, навіщо ж знову кровопролиття,
чи Вам набридло вже життя?...
Давно я хочу зрозуміти
Чому всю Землю ми - її байдужі діти
бажаємо весь час спаплюжить, зруйнувать
Невже так важко свою злість опанувать
Свидетельство о публикации №111051604129
Дитё Индиго 01.11.2011 20:16 Заявить о нарушении