До Отця вс1 прийд1ть

Дні летять...Ми живЕмо в гріху
Вдалині від Отця, від любові
І їмо нашу їжу гріховну, гірку,
Не цінуєм Христової крові,

Що за кожного з нас пролилась,
Щоб омити, очистить, звільнити
Від гріха (Бог так любить всіх нас!),
Щоб могли ми достойними жити.

Хто не знає Отця, всі прийдіть
До Любові Його і до Світла.
Його милість і радість прийміть,
Яка ніжна, свята і привітна.


Рецензии