***

я буду палити, допоки
цигАрки обпалять всі пальці.
ковтатиму жадібно дим,
ховатиму пальці у п'яльці.

і нюхати буду, допоки
мене не заштирить невчасно.
валятимуся на підлозі,
мов сіре розчавлене м'ясо.

бухатиму в парках, під'їздах,
поки не запалять менти,
чи, поки хтось прийде і скаже:
"Життя закінчилося. Спи."


Рецензии