Жити не виходить

Хочу спати та не можу,
Хочу вмерти теж не можу,
Хочу жити не виходить...
І у грудях щось так болить!
Що робити я не знаю
І в себе щодня питаю:
Як я маю далі жити,
Що мені з життям робити?..
(14.05.11)


Рецензии