Все втратилось Укр. мова

Ні краплі надії,
ні краплі бажань,
згоріла свіча-
ні краплі страждань.
Згоріло до тла
все в середині мене,
не тліє любов,
розірвалися нерви.
В очах не палає
сподівання на краще,
не знайдеш бажання,
ніколи,нізащо!


Рецензии