***

ми бачились лиш раз в житті, а такий потяг.
ти написав мені перший, і такий вибух.
твоє спілкування трохи схоже на натяк
кілометри до дупи і напустимо диму.

між нами трохи віршів і одна-дві пісень,
додамо ще й декілька поглядів.
скільки тебе в мене за один день? 
який розряд току у твоїх дотиків?


Рецензии