***

Не намагайся ти мене привчити,
Я ніби кішка і сама я по собі гуляю,
Не вчи мене, як в цьому світі жити,
Я і сама без тебе все це знаю

І не засуджуй ти мене за вчинки,
Вчиняю так,як я вважаю за потрібне,
Я вільна, незалежна,сильна жінка,
Я унікальна,ні до кого не подібна

Ти зрозумій, мене не требе ображати
І хоч моя душа вразлива і легка,
Якщо потрібно, зможу відсіч дати,
Я не така, як ти вважаєш, не слабка

Ти якщо будеш добрим, ніжним  і привітним,
Кохання справжнє зможеш крізь життя все пронести,
Коханням квітки я в душі розквітну,
І буду довго в ній рости й  цвісти....


Рецензии