Ти пiдеш в чуже життя

Я не знаю де і нащо
Як впаде моя зоря
Ти підеш у дещо краще
Та чиєсь чуже життя
І від болі захлинешся
У сльозах моя любов
Лиш у пам’яті знайдеться
Те, що не повернеш знов
Осінь на душі й на небі
Холод в серці і в очах
Полетіти вгору треба
Але заважає дах
Крила зламані, а сонце
Знов за хмари ті зайде
Заглядатиме в віконце
Сонячний похмурий день
Та без крові і без болі
Я зустріну ранок.
На новій сторінці долі
Загоїлися рани


Рецензии
Сама назва шикарна!!! Вона глибока и навіть набуває рис афористичності....навіює думки, і без БОЛЮ нічого в житті не буває

Анна Демиденко   17.05.2011 11:25     Заявить о нарушении