Хто ти?

Я гадаю що осінь це ти,
А очі твої - сиве небо.
Від тебе я хочу піти
Та знаю лишитися треба

Гадаю ти схожа на літо
Твій дотик немов сонця мить
Куди тебе можна подіти,
Без тебе і час не біжить

На зиму ти інколи схожа
Байдужа до всього, як лід,
Не кажеш ні слова, а може
Тобі взагалі я набрид

Та швидше за все ти весна
Солодка і ніжна мов квітка,
Мов келих п’янкого вина
Але благаю не минай так швидко
як бриз у відчинену хвіртку


Рецензии