Без крил

До мене знов твоє безмовство промовляє
Далеко ти, куди і оком не сягнеш.
Здавалося вночі тебе навіки забуваю,
Та з ранку, як завжди ти знов прийдеш

Прийдеш і спокій знов мене залише,
Здавалось тут ти, та тебе нема
Ім’ям твоїм я прорізаю тишу
і сльози витираю крадькома

Мені давно вже остогидло жити
Нікому не потрібний став неначе пил,
Страшенно хочу я до тебе полетіти
Та не спроможний, бо не маю крил


Рецензии