Моя зоря
Чому не разом ти і я,
Чому ти мов холодна ніч,
Скажи мені у чому річ?
•
Чому безмежний океан
Твоїх очей затяг туман?
Скажи мені, моя весна
Чому любов твоя тісна?
•
Чому ти наче пізня осінь?
Скажи чому самотня досі?
Чому у відповідь мовчиш,
Ти ображатися облиш.
•
Скажи мені, моя зоря
Невже в усьому виний я,
Невже безгрішна лише ти?!...
Тоді пробач я маю йти!
Свидетельство о публикации №111051402711