Щна карррроока. 7
ДУШУ НЕПРАВДОЙ ННЭЄ ІСКРІВІ!!
ЦЭЄ Ж V НІЙ НЭЄПОПРАВЫМО!!!
А БЭЄЗ ПРАВДЫVОЇ"ДУШЫ НЕТ ЛІЧЬНОЇ"ВЭЄРШЫНЫ.
А БЭЄЗ Ж ТНЫ"ІЙ"Ї (т.е личной вершыны) НЭЄМА БЭЄЗ"ДНО"ТЫ.
НУ А БЭЄЗ ЦЭЄЇ ЯКК? VЗНАЕШЪ ДЭЄ ТВОЯ МАТЫ
ЯККА ЗАРАДЫ"ТЕБЕ СВОЄ"СЕБЕ V БЭЗИ ПОХОРОНЫЛА.
ЯК? ЇЙ ОДДАШЪ ЦЭЄ?!!
А НЭЄОДДАШЪ - ВЗДОХХНЁШЪ"ЛІ ЙЗЬЗ ЩЯSСЬТЬЯ ВЪЬ ЛЁГГКОSСТІ
ЗНАЮЧЫ ЩО ЙЗЗА ТЕБЯ МУЧЫТЬСЯ V"ТАМ ОНННА?!
ТАК ШО.. ВЫСЛУХАЙ ЖЪЬ НАSС.
см. Щна карррроока. 8.
Свидетельство о публикации №111051402404