***
Розкинув наче покривало.
Ти бачив ту красу мій друг,
Все, що жило, тут розцвітало.
Тут квіти пахнуть! Диво світ!
Метелики кругом кружляють.
Високі трави шлють привіт,
І з літом сонячним вітають!
А маки, маки, як горять!!!
Ну просто серце завмирає.
Вони ж бо звуть, вони кричать,
То по спішіть, бо все минає!
Та тільки тішить нас одне,
Що встиг митець увіковічить,
Насправді все воно мине,
А на картині завжди лишить.
Свидетельство о публикации №111051400110