Ти не засмучуйся, що ти вже на рiк старша

Присвячується моїй найкращій подрузі Юлії на її День Народження

Ти не засмучуйся, що ти вже на рік старша,
Просто розслабся й по життю кайфуй,
Хай мрії всі перед тобою маршем
Твої пройдуть - це в серці ти відчуй.

А головне - ти мрій, так навіть легше
І веселіше по життю іти,
З надією у серці навіть вперше
Сміливо полетиш без суєти.

Відчути крила, не лічити кілометрів
Доріг, яких у всьому світі ще багато,
Які пройдеш, та не забудь тих ментів*,
Коли характерник** творив і тобі свято.

Менти* - моменти
Характерник** - чарівник


Рецензии