Щна карррроока. 6

Й. ЩНА РОЗСМІЯЛАСЬ.

- Я ВСЁ-ТАКЫ ТЕБЕ ОХХОМУТАЛА.

А ТВЁРДЫЙ ЗНАК АЖ ПРОСІЯВ.

- ЗАТО Я ТЬБЕ НЕПОТЕРЯВ!

І НАЧАЛЫ БЫТЬ РАЗМЪЬ ВДВОЁМ ОННЫ.
І БУЛО ДОБРЭЄ ЇМ. АЛЕ.
НА ЩНУ РОЗЗЛЫЛАСЬ ГАММОДАД.

- ЦЕЭЄ ЩО ТАМ В"ТЕБЕ ЗА РАЗВРАТ!?
ПОГЛЯНЬ ШЧО? ПАРАSКЕВА"ВЫТВОРЯЕ!!
ВОНА Ж В"НЫЗІ"СІЯЕ!!!
Я ВАММ ОКТАВУ ОДДАЛА ННЕ ДЛЯ"УТЕХ"У"ТЕМНОТТІ!!!!!
БЕЗ СОВІСНІ!
ВЫSСЬЬ ХОЧЕТЕ"ОБЕЗОБРАЗЫТЫ!?
О! НІ!!!!!!
Я ЖАЛУЮСЬ У ДОРЕМІІ.

І ВІДПОВІЛЫ ЇЙ ОНІ:


Рецензии