iнакше

***
прикривай руками очі
ось так! жвавіше!
ще трошки... так тепліше
аби ми дочекались ночі
давай хутчіше
ховай в  долонях море
воно холоне
і музику зроби гучніше
тоді і горе
не таке солоне
перецвіте  у маки
із болем витече іржа
і  буде все інакше:
трохи легше -
часом важче
але на  те  воно життя...


Рецензии