Цвiте бузок

Цвіте бузок. Ах як цвіте!
І духом весняним солодким
І небо пахне голубе,
І платтячко твоє коротке.

Оцей бузковий спраглий вир,
Цей шал розхристаного цвіту
В обійми трепетні ловив
Не лиш мене, -
             мабуть, півсвіту!

І знов хвилює, спокуша
(То ж як чуттям цим не піддаться?).
Бузком наповнена душа,
Якій і досі дев'ятнадцять...


Рецензии