***

дощ, чашка кави і грому гучніше,
щоб гуркіт крізь вуха до мозку дістав.
щоб лопнули струни і нерви. крізь віки,
щоб жадібно сон вилітав.

ти тиха б стояла, під комірцем одягу
ховала би шию, ключицю і бюст.
на нуль перехожих ділила, без потягу
жаліти когось або пити з ним "Брют".


Рецензии