Щна карррроока. 5
Й ЗАРАДЫ ТЕБЕ Я МОЖЕ ЩЕ СЕБЕ Й НЭЄ РОЗПОРОШУ.
- ВОТ!!!! СТЕРВА!!!! НАСЫЛЬНО ХОЧЕШ МЕНЕ ОХХОМУТАТЫ!!!!?
- ТАК ПОЛУЧАЕТЬСЯ.
- НЕ ОБОЛЬЩАЙСЯ!!!
ЦАРЫЦЬ У НАШІМ ЕЙSЬТЬ УЖЕ БАГАТО!!
КОГУТ Ж З"ЩЕ ЛЫШ ОДЫН!
Й. Я НЕЗБЫРАЮСЬ УСІХХ БЕЗ ВЫБОРУ ТТОП"ТА"ТЫ!
- ЗНАЧЫТЬ.. ТЫ ЩЕ МЕНЕ НЕ ВЫБРАВ???? ЩО Ж..
- ОЇ! Я НЕ ПОДУМАВ ЩО СКАЗАВ.
ДАЙ МЕНІ ЧАS, ЩОБЫ Я В ЧЮВСТВАХХ РОЗІБРАВСЯ!
- А НАЩО ВЖЕ?! Я ЖЭЄ В"ТОБІ"НЕСУМНІВАЛАСЬ!
- ДДА. ТЫ ЙКАСЬ ЗАНАДТО УЯЗВЫМА!
НУ.. ПРОСТЫ МЕНЕ..
Я ПРОСТО ЙКЫЙСЬ ДУРАК.
Свидетельство о публикации №111051202725