Навiщо нiч? пiсня

Навіщо ніч запалала
Так тихо і сумно?..
Зітхання бездумне
І зорі крізь сніг.
А я нічого не знала,
Я просто заснула,
Та мабуть забула,
Що це уві сні.

Злетіла в дім сива птаха,
Крильми мене гріла,
І зникла – лишила
В пітьмі білий лист.
І я від жалю і смутку
Вірші написала.
Крізь зорі шукала
Що було колись.

Зимову пісню про тишу
За вікнами чути,
І вже не збагнути,
Та поки-що жаль.
А в небі ніч запалала
Так тихо і сумно.
Зітхання бездумне
І майже печаль…


Рецензии
красива пісня=)

Кэтемаунт   18.03.2012 14:15     Заявить о нарушении