Пам ять

Моя пам`ять - це все, що я маю
Єдине, що з собою в могилу візьму
Всі речі минулі з життя викидаю
В мозку опцію "стерти" ніяк не знайду
Минулого привиди ходять поряд зі мною
Ні на мить не лишають ні вдень,ні вночі
Іноді рани старі відкривають і кров тече,
                ..сльозами тече
Моя пам`ять - це все, що я маю
Найкраще й найгірше, в житті, що було
Всі речі минулі з життя викидаю
І хочу забуть все мною бачене зло
Минулого привиди ходять поряд зі мною
Ні на мить не лишають ні вдень,ні вночі
Іноді рани старі відкривають і кров тече,
                ..сльозами тече
Минулого привиди ходять поряд зі мною
Ні на мить не лишають ні вдень,ні вночі
Іноді рани старі відкривають і кров тече,
                ..сльозами тече,
                ..додолу тече


Рецензии
Сподобалось! Творчого натхнення Вам!!!

Татьяна Боровая   27.02.2013 17:12     Заявить о нарушении
Щиро дякую,Тетяно,Вам також успіхів у всьому! З пов. Дарка :)

Дарка Блэк   27.02.2013 20:19   Заявить о нарушении