Вишиванки

На Подолі всі торгують,
І багато тут завжди людей.
Іноземці сувеніри купують,
З вишиванок не відводять  очей.

А вони висять, на сонці грають,
Видно, що пошили їх майстри.
Різними нитками ніжно грають,
Ваблять всіх до себе кольори.

Розшиті чарівними нитками
Руками наших матерів.
Родину з’єднують віками,
Де мати жде своїх синів.

На Україні люблять вишиванки,
Це праця багатьох жінок.
Задовольняють різні забаганки,
Вплітаючи калину у вінок.

Краси такої в світі мало,
Тому і їдуть всі до нас.
Купити вишиванку, з’їсти сало,
Попити український квас.


Рецензии