Щна карррроока. 4

- ОЇ! НЭЄ ВЫРЫЩЫ НА НЕЇ!

ДЫВЫСЬ ЯККЕ ВНО МЫЛЭЄ!!

Й. МАЕ В"VЖЕ ПАЗУРІ!!!

ТА ЩЭЄ Й ЯКІ!!!!

ЦЭЄ ЖЕ ЮНМ"SЫЛА!!!!!

АХ! НЕХХАЙ ВЛАДЫЧЕСТВУЕ ВНА ВЪЬ ОКТАВІ ЙКУ Я УКРАЛА У ГАММОДАД.

- ТЫ ШО??? ЙКАSС ШЫЗАНУТА!!!
ПОЖЭЄРТВОВАТЬ ВЕЛІЧЬЕМ!!!!
Й. НАЧАТЬ ЗНОВ З ПОРОХУ????!!
ОЇ! Я ЗСКОЧЫВ ІЗ УММАА!

- А ЧО ТЫ ТАК ПЕРЕЖЫВАЕШ?!
Я ЩО?! - ТБІ НРАВЛЮСЬ?!!

- ОТТ КУРВА!!! ПРІ ЧЁМ ТУТ ЦЕ!!?


Рецензии