пенсия

Пенсия.
Кому в Украине так жить хорошо?
Кто деньги имеет в офшорах?
Конечно не те кто стоит у станка,
А те что сидят за столами.

Чиновники - высшего ранга
Да “слуги народа” в Верховном Совете.
Зарплаты и льготы себе подарили
И пенсии очень большие.

Кто был у станка тому хлеб и вода,
Такая вот пенсия братцы.
А кто на верху бюджет проедал
Спокойно сидит в ресторане.
10.05.2011         Житомир
Pension.
to Whom in Ukraine so is living good?
Who money does have in to hide money?
Certainly not those who costs at a machine-tool,
And those that sit after tables.

Officials - higher grade
And "servants of people" in Supreme Soviet.
Salary and privilege 1presented
itself And pensions very large.

Who a machine-tool had that bread and water,
Such here pension is brothers.
And who on a top a budget ate away 1
Calmly sits in a restaurant.
10.05.2011 Zhytomyr

=======================================
Pension.
to Whom in Ukraine of life plenty?
Who money does hold in to hide money
Usually not that who did in a workshop,
And those that were after tables.

Оfficials of the greatest grade,
And "servants of people" from Verkhovna Rada.
Salaries and іndulgences pensions gave
itself very large.

Who a machine-tool had that is why bread and water
a pension anymore does not need Them.
And who on a mountain a budget ate away 1

Calmly sits in a restaurant.
10.05.2011 Zhytomyr


Пенсія.
Кому в Україні життя благодать?
Хто гроші тримає в офшорах?
Звичайно не той хто робив у цеху,
А ті що були за столами.

Чинуші найвищого рангу,
Та “слуги народу” з Верховної Ради.
Зарплати і льготи собі дарували
І пенсії дуже великі.

Хто був у станка тому хліб і вода
Їм пенсія більша не треба.
А хто на горі бюджет проїдав
Спокійно сидить в ресторані.
10.05.2011         Житомир


Рецензии