Я
Я – розстріляна кимось свобода.
Я – втоплене у багнюці Відродження.
Я – причетна до твого народження.
Я – маленьке звичайне диво.
Я – роблю неможливе можливим.
Я – повінь поглинувша Закарпаття.
Я – маю відношення до зміни влади.
Я – вівця, яка іде на заклання.
Я – надія людства остання.
Я – вчорашній день.
Я – південний вітер.
Я – складова кожної з літер.
Я – таємниця розкрита три століття тому.
Я – кіт, який чекає тебе вдома.
Я – живу у недокурених сигаретах.
Я – записую чужі секрети.
Я – частина останнього твого слова.
Я – вільний птах і вереснева втома.
Я – карта світу.
Я – найхолодніша пора літа.
Я – твоє серце, легені і мозок.
Я – не слухаю прогнозів.
Я… У мене немає статі.
Я вічно житиму у правій шухляді
Твого письмового столу…
Я… твоя… сьогодні… знову.
Свидетельство о публикации №111051101066