Тихесенько життя плине

Тихесенько життя плине.
У ньому трохи полину,
краплинка дикого меду,
пісня нічна очерету,
терпкий присмак терну, небо,
вітер, що мчить-лине степом.
Ростуть у ньому кислиці,
пурхають пташки-синиці,
приносять діток лелеки,
страждає земля від спеки.
У ньому дзвенять струмочки -
тамують спрагу листочки.
Дарують води ковточок -
запити полин досхочу...


Рецензии