Просто дуже пiзно

Просто дуже пізно,
 адже скоро ранок.
 ми такі вже різні
 й не такі кохані.
 Просто дуже пам’ять
 мозок в прах штурмує.
 Ми ще й досі п’яні
 це усе рятує.
 Просто дуже треба
 Вміти пробачати.
 Нам з тобою...в небо
 вчитися літати.


Рецензии