Мамi
По стежинках з дитинства крилатого…
Я твій перший, невдячний десь учень,
Ти для мене, як хліб насущний…
Рідна мати…
Скільки вже ти пройшла по терену,
Даючи мені тільки ягідки…
Хай в душі буде завжди зелено,
Добра феє, що сниш для мене,
Моя матінко…
Я в червоному комбінезоні
І в червоних своїх черевичках
Та ж маленька, слухняна доня…
Не сивійте, мамині скроні!..
Мама вічна!..
Бережи її, Боже милий мій,
Не показуй нічому лютому,
Обдаруй її щастям і силою…
Ти прости, мамо, так невміло я
Люблю тебе…
Свидетельство о публикации №111051004620
Катюша Кабанец 01.11.2011 22:02 Заявить о нарушении
Дякую Вам.
Виктория Волошка 02.11.2011 12:07 Заявить о нарушении