Щна карррроока. 3
- Я ЗНАЮ ЩО ТЫ НАSС ТЯГНЕШ В ВЫСЬ. АЛЕ.
САМА"НА"СЕБЕ ПОДЫВЫСЬ!
ТЫ ЙКАСЬ ТАКА НЭЄВЗРАЧНА!!
ХИБА ЗІРКЫ ТКЫМЫ БУВАЮТЬ?!!
ЗІРКЫ Ж СІЯЮТЬ!!!
Й. МЫ ТЯГНЕМСЯ ДО НЫХХ!
А ТЫ!? ТЫ Ж ТИЛЬКЫ КАРРРКАЕШ!
НЭЄ ХХОЧЫМ МЫ ТЕБЕ!
ХАЙ НАС ОЗЬМЭЄ ЕНША АННАОДД!
І ВОЗМУТЫВСЯ ТВЁРДЫЙ ЗНАК.
- ДДА"КТО"ТЫ?!! В! ЕSЬТЬ ТАКА?! ЩОБЫ ЦАРЫЦЮ ВЫГАНЯТЫ!
см. Щна карррроока. 4.
Свидетельство о публикации №111051003915