Цв те барв ночок

Цвіте барвіночок, цвіте, синіе...
Журба у серденьку тужить та скніє...
Хилить верба віти, став у задумі...
Летить зламана мрія, ой у сумі...
Сонце яблоньку пестить та жаліє...
У душі холоднеча, вітер віє...
До неба тендітна береза рветься...
Щастя дівчині в руки не дається...


Рецензии