Eg er en heks

Jeg er en heks,
Som ei ble brent av et begjжr,               
Som 'kke hadde druknet i en elskov heller.             
Jeg er en heks.
Og Fшniks - er mitt hemmelige navn.
Fugl Fшniks – husker noen hva legendene forteller?
Jeg er udшdelig,
Til tross for den totale likegyldigheten din
Jeg skadet av – sе hjertelшst alvorlig…
Jeg er en heks!
Det gjшr meg ingenting
Om du er bеde handsom, blid og жrlig...

Det er jeg som skal forhekse deg!

Det er jeg som kaster trolldom over
Deg, du, min kjжre, kjжre venn...
Og det er du - som skal dagdrшmme...
Om...
                Meg...!
            


Рецензии