Щна карррроока. 2

НО ЦЦЯ НЕ ЩЭЄЗНЛА.

ПОДУМ"ЄШ! ЯКАСЬ КРЫВУЛЯ!! НА ХРН ТАКА ВОПШЭЄ НУЖНА?!
Я ЇЇ РОЗПОРОШУ.
       Й. ХАХА! ЦЕЙ ЛЫШЫТЬСЯ БЭЄЗ ПОРОСТОРАНСТВЫ!
Й. SОБОЙ ЗАЙМЕТСЬ!
Й. ВЫЖЪНЭЄ З СЕБЕ ТВАРЦОВ!
Й. ЦІИ ЧЫМСЬ ЗАЙМУТЬСЯ!
Й. СТАНЕ ЙКОСЬ ВЕSСЕЛІЩЕ!
Й. ТТАК БУДЭЄ ПРАВЫЛЬНІЩЕ!
Й. ВЛАДЫКЫ"ВЫСІ УСМІХНУТЬСЯ!
І"Я З СІЛЯSОБЬ"Ї ВЗДОХХНУ В"VЖЕ СПОКІЙНІШЕЕ.
БО БУДЕ З КЫМЫ ПОДІЛЫТЫСЬ КРАСОЮ ТАТ (Едынство трёх).
І. ЗЛО ЩЭЄЗНЕ БЫСТРІШЕ.
Й. БДЭЄ В НАШІМ ВІВФЛЕЕМІ ЩЭЄ ПППРОСSОТТОРОРНІШЭЄ!

см. Щна карррроока. 3.


Рецензии