Що ма мо те й ма нас

Крах сподівань,
Дива злий бит,
Вбивча спокуса –
Чужий суїцид.

Трах коливань
Милих копит,
Ціла плеяда
Своїх лихих бід.

Птах-поводир,
Чесності стих,
Сміливість – командир
Вічноживих.

Дах, щирий дім,
Зрілостьі плід.,
Айсберги зим,
Полудні літ..

2011.


Рецензии