питання пахне вiчнiстю

В тобi заховаю свiй пульс,
Все що за життя я знайшла
...забирай.
Давай загубемось в цьому мiстi,
Будем блукать
По серед вулиць тiсних
Спитаю:
-Ти любиш?
Не вiдповiдай
Бо питання пахне вiчнiстю
А ми ж ще поки тут...


Рецензии