Тюльпани до дня Перемоги
Знову прапор майоріє,
Сорок п’ятий в пам’яті завжди.
Рідні наші ветерани,
Низький вам уклін й пошана-
Нас ви захистили від біди.
Свою юність не жаліли,
Боронили, як уміли
Землю-матір ви від ворогів.
І в хвилину цю мовчання
Подивлюсь я на тюльпани
Бачу я не квіти, а братів.
І дідів, батьків з синами -
Тих, хто в серці завжди з нами.
Їх напоїть вранішня роса.
Бо в вогні живцем горіли.
Тихо ангели летіли
І на крилах несли в небеса.
Всі ті душі смілі, вірні
Вище зірочок вечірніх
Будуть вічно юні спочивать.
Про війни криваві рани
Нагадають нам тюльпани.
Ніби вічні вогники горять…
Свидетельство о публикации №111050806843
Константин Цыбульский 13.05.2011 21:14 Заявить о нарушении
Наталья Царенко 13.05.2011 21:33 Заявить о нарушении