Для мами

Не кидайте діток матусі рідненькі,
Ви в їхнім житті головний оберіг.
Як сумно дивитись у очки маленькі,
Коли одинокі вони на весь світ.

Для кожного доля написана з малку,
Але ми не знаєм який в ній кінець.
І хочеться щасття з самого початку,
Рости біля маминих теплих грудей.

Так любі матусі у світлу хвилину,
Подумайте добре про долю дітей.
Багато у світі покинутих сиріт,
Чекають коли вже мамуся прийде.

Прийде,приголубить,промовить ласкаво:
"Моє янголятко,я люблю тебе!"
Нікого ціннішого в світі немає,
За сердце маленьке,що поряд живе.


Рецензии