Я тебе не люблю

Я тебе не люблю.
Мені так сказали,
Я вийду з цієї зали
Очікувань геть,вокзали
В рупор віщають долю мою.

Я тебе не люблю!
Кричить мені перон,
Може, це написав Нерон
Ще у давні віки пером,
Коли зустрічав вечірню зорю.

Я тебе не люблю...
Здалось мені на мить,
Але як тоді пояснить,
Що серце щоразу щемить
З жалю, від слів,що я собі велю:

Я тебе не люблю!


Рецензии
От слов, что себе велю... - Чудесно, Даша!)

Елена Кочергина   10.05.2011 14:21     Заявить о нарушении
аа..кого я вижу!Леночка!!!
Спасибо,рада,что Вы оценили))))

Дарья Савицкая-Кюри   10.05.2011 17:55   Заявить о нарушении