До дня перемоги
Країна страждала,
Країна свободу свою відстояла.
І як у намисті перлина
Твій внесок моя Украина.
Тоді від Карпат до Донбасса
Піднялись народнії маси
Трощили нещадно ворОга
Гнали від родного порОга.
Щоб зараз у вільній країні,
У рідній моїй Україні
Свобода не тьмарила розум,
Не хмарилось небо морозом.
Щоб діти у вільній країні
Жили в европейському стилі
Коли схаменуться вже люди
Почнуть мирний світ будувати
Заможній,
Щасливий,
Багатий.
Свидетельство о публикации №111050800302
Варвара Вересень 16.06.2013 16:28 Заявить о нарушении