Подяка, Вам за перемогу!

Багато горя на землі ,
Принесли людям війни.
Про них описують вірші,
Розповідають рідні.

Ще молодими дідусі,
А в кого і бабусі.
За мир і спокій на землі,
Віддали свої душі.

Над нами небо голубе,
Ще й золоте колосся.
А як же рідним і близьким,
В тяжкі роки жилося?

Коли та клятая війна,
Накрила землю тьмою
Ще молодими юнаки
Всі рушили до бою.

Гриміло небо в долині,
І вся земля горіла.
Бо німців клятих ворогів,
Приймти не хотіла.

Багато горя на землі,
Відчули наші рідні.
Лежали мертві,мов живі,
Убиті кібцем діти.

Мета була у них одна-
На землю непустити.
Відбити чорного орла,
І в Мирі й Щасті жити.

Так дорогі наші бійці!
Спасибі,Вам Велике!!!
За Мир і Спокій на Землі,
За небо синє,чисте.


Рецензии