Маю карту

Я тебе кохаю
Кохаю до нестями
Ти рідніше ніж буть що
Тебе нема...
Маю карту з іншими шляхами
Там все інакше
Там життя без тебе
Але нема буття без тебе
А дні реальнішими стають
З відти де були разом
Сама я шукаю путь
Миті щастя
Ще в голові снують
Я Як завджи буду поруч
Стук серця щоб відчуть...


Рецензии