Нiчнi розмови

Міцний чай
Нічні розмови
Кажеш у відносин
Є термін придатності
Я з тобою згодна...
Мій птах на спині
Розправляє крила!
Туга білою хмарою
твій погляд накрила
Хвилина - дві...
Здається, я тебе полюбила
Хвилина - дві...
Ні!.. Попустило...


Рецензии