Чекання
Такі статечні, мужні і чубаті.
Мов чуло серце. Віщували сни.
Яка ж то радість буде в її хаті!
І вулиця світлішала. Цвіла.
Сусідці усміхалися краяни:
Це ж до синів заквапилась Уляна.
І вістка схвилювала півсела.
...Знов обізналась. Ні, то не вони,
То просто дуже схожі односельці,
Яких хтось інший виносив під серцем,
Але вже після клятої війни...
Свидетельство о публикации №111050709198
Наталья Назарова 3 08.07.2011 23:57 Заявить о нарушении