Залишся

Так просто: "Залишся!.." -
і вітром кидався в обійми.
"Залишся!.." - і листям кленовим
стелився під ноги.
"Залишся..." - сонцем пронизаний 
погляд і  голос.
Маршрутка...квиток...
Димом обплутав колеса..
Туманом стукав у шибку...
Упав дощем на асфальт.

18.10.2001


Рецензии