Уперше...

Я бажаю бути сумною,
Щоб на мене дивилися повз…
Карі очі завішу журбою,
Вкрию серце шипами від роз.

Не люблю, коли люди руками
Лізуть дряпати твої думки.
Саме цими жорсткими рядками
Обмотаю зап’ясток руки.

Бо не маю я іншої зброї:
Захищаюся серця вогнем.
Ця система роздала всім ролі,
Де моя роль в ній - бути митцем.


Рецензии