Бэшкэтныця - вэсна
Пригорнувся душею
До моєї душі,
Не спитавши у мене,
Якось він повесні
Біля нашого дому
У квітучім саду,
Чарівний Незнайомець,
У весни на виду
Приспів:
И вона, бешкетниця, вона
Жартома пробігла поміж нами…
Винуватиця лише вона
В моїх мареннях, без сна ночами
Тишком-нишком пробігла
Поміж нас по землі…
Все зробила,.. все встигла,
Ще й шепнула мені:
Підійми свої очі,
Озирнись навкруги,
Відкрий серце жіноче…
Радість в душу впусти
Приспів:
Це вона, бешкетниця, вона
Жартома пробігла поміж нами…
Винуватиця лише вона
В моїх мареннях, без сна ночами
Пригорнувся душею
До моєї душі,
Не спитавши у мене,
Якось він навесні,
І тепер тільки й бачу
Я його у вікні…
Палить пачку за пачкою…
Серце крає мені.
Приспів:
Це весна! Бешкетниця-весна
Жартома пробігла поміж нами…
Винуватиця лише вона
В моїх спогадах, без сна ночами.
*Що не сплю, пишу пісні ночами
Не пробачів образи
Він своеї мені…
Я збагнула не зразу…
Наче все у ві сні
Промайнуло миттєво,
Що тепер говорить,
Відштовхнула від себе…
Серце щімко болить…
Приспів: як в 1 купл.
Що судилось, то й буде
У моєму житті,..
Тільки б люди не знали,
Як самотньо мені
Подивлюся - навколо
Щастя близько нема…
Бьється листя в віконце…
На порозі зима…
Кружля лист за віконцем…
На порозі зима…
Приспів:
А весна?!. Бешкетниця-весна
Десь далеко вирує за морями… гуляє
Сплине осінь, пролетить зима…
Вона знову стане поміж нами…
Вона знову з'явиться між нами
Май 2005
Примечание автора:
События реальные.
http://www.stihi.ru/2011/04/05/8943
"Пылай костёр..."
http://www.stihi.ru/2011/03/10/5948
"Не выдуманная история..."
Свидетельство о публикации №111050606397
Все-таки песни на мове - это настоящее чудо, Любовь.
Щiро дякую вам...
Сергей Кудаев 01.04.2015 20:00 Заявить о нарушении
Сподіваюсь вона від щирого серця.
Мені дуже приємно чути від тебе це.
Україна.
Солодкая Любовь Воронина 02.04.2015 07:51 Заявить о нарушении
Можете в этом быть уверены.
Сергей Кудаев 02.04.2015 09:45 Заявить о нарушении