Причастя

Це не просто хліб й вино це не просте-
Це тіло Господа і кров свята Ісуса,
Яка омила нас - тебе й мене
Й звільнила від лукавого спокусів.

Давайте ж пам"ятать про це завжди:
Про жертву і про муки на Голгофі
І дякувать, що Бог із висоти
Нам шле потоки вічної любові.


Рецензии