Льонове поле
Лячно, тітко, від ваших слів
І немає тому переміни:
"Льон в солдатських очах одцвів..."
"Там спіткнувся синочок на мінах..."
Де блакитне цвіте зело,
Іздаля сюди йду поклониться.
Це ж колись тут було село,
Славно звалося: Шумовиця.
Тільки вітер тепер шумить
Між дзвіночків квітучих у полі.
Тихо пісня бринить-щемить
Одголосками смутку і болю.
Пташка піснею проситься "пи-и-ть".
Ох, як льон оцей солодко пахне.
Квітку-дзвоник боюсь зачепить:
Це ж те поле...
А раптом бабахне?
Свидетельство о публикации №111050602708
Анатоль Кудласевич 14.06.2011 10:39 Заявить о нарушении
Вячеслав Романовський 14.06.2011 20:47 Заявить о нарушении
Буду чакаць
Стихи На Заказ Кудласевич 18.06.2011 11:23 Заявить о нарушении