В круговiй оборонi
Що небо й землю поміняв місцями.
І ми міняєм легко світ на світ,
А хто живий -- приходимо до тями.
А хто живий - готуйся знову в бій,
Бо хто живий -- той б'ється до останку:
Ми в обороні нині круговій,
А після артнальоту підуть танки...
Свидетельство о публикации №111050601117